Left 4 Dead Bulgaria
<< ЗА МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ИЛИ ОТГОВАРЯШ ВЪВ ФОРУМА, ВЛЕЗ ИЛИ СЕ РЕГИСТРИРАЙ >>Ако желаеш да играеш с други българи, тук е мястото да ги намериш!

НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Пет 21 Мар - 22:24

Реших тук да поместя темата за евентуален нов сървайвъл  с неизвестна скорошна дата.Знам ,че след последният път много хора мислят,че сме стигнали върха ,но аз не мисля така.Не сме даже и на половината време,което можем да направим според мен.
 Писахме си с Пат до ей сега и обменяхме идеи за евентуалната нова доподредба и въвеждането на нови позиции и хитринки за да издържим по дълго.Стигнахме до изводи..един от които е ,че всеки играч има определено поведение,стремеж и начин на изява в играта и за да можем да издържим на макс трябва да помогнем всеки да реализира своя потенциал с малко поизменена схема на игра.По рано Ленъкс намекваше за трето място,където може да се застане като сейф позиция,аз категорично отрекох да има такова място на моста.
 Като се замислих,обаче и дебатирахме с Пат си мисля за две места,които може да са "дом" за два мобилни екипа,които могат да ги ползват като убежища през по голяма част от играта.В този пост само ще загатна  за подредбата и евентуалните екипи,за да кажат хората дали са съгласни с тази подредба и дали са готови.При тази подредба някои хора са в миниотбори по 2 ма или трима ,в които трябва изключително да се грижат за съекипниците си.
 Сега за двете места..и двете са долу ще ги нарека алфа място и бета място например.Алфа мястото е като сме с лице горе на моста на стълбата точно и гледаме към хели площадката долу вдясно има едно заграждение и коридор към центъра на картата..това място е близо до патроните долу и може да се обитава например от първият мобилен екип например алфа да е по лесно да запомняме.ТА на това място може да се дефендва да се разкъсва още хордата и хората лесно могат да отстъпват при танк около загражденията по центъра на картата.От там се вижда и плетената мрежа вляво ако се сещаме дето се катерят и излизат примерно 20 % от зомбаците..могат да бъдат очиствани още там .Отстъплението винаги може да бъде и на площадката на хелито,но според мен тази позиция е много важна защото е до патроните и позволява мобилност и прикритие на хората в този отряд.
 Позиция бета и отряд бета!Мястото е като сме с лице към дупката на хели площадката говорим за дясната дупка където играх аз с котката последно..та там вдясно от караваната има едно дърво и района около караваната може да е под контрола на друг преден отряд,който лесно пак може да отстъпва при хелито или между железните огради ...важното е,че и този отряд е на 5 метра от купчината патрони.
 Така на базата на опита и уменията на играчите с които играем често с Пат предлагаме следната подредба:Ще назовавам хората и кратка обосновка защо и точно там да играят.Предвидил съм 13 до 15 души на манежа за голямото представление.
 
1.Отряд на моста-Ръководител-ПАТ(позиция на камиона).Според мен той единствен е способен така да се грижи за камиона,както трябва за да държи първата линия до последно и на макс,затова му трябва солидна подкрепа.Всеки е гледал неговият запис на камиона и може да разбере за какво говоря.Аз лично гледах поне три пъти на Ерейзър записа,а моят веднъж и около 3-4 пъти на Пат.
ЛЕНЪКС-човека отдясно на Пат долу до камиона пази централната линия и умело прелива в средна линия .
РУЛЪР-човека отляво на камиона..държи да е отпред там ще е най напред и ще помага на пат и то много ще се грижат заедно с Ленъкс да просъществува макс дълго първата линия.
Тук искам да отбележа,че първата линия се явява камиона въщност и от него знам ,че пат няма да отстъпи,затова помагайте му на макс.
ТИНА И МИТ-хората в ариергарда на отряда горе.Свикнали са да работят заедно и се допълват добре,ще се грижат един за друг и за гърба на хората горе вярвам.
Ако има още хора за допълнение на отряда горе,например някой за хъмвито,на палатките,или като снайпер е добре дошло .
2.Скуада при хелито-Ръководител ИЦАКА(ОЗИРИС)-оцеля последните 2 макс дълги сървайвъла и то все долу..при хелито,готов е да води хората долу и да ги заведе до горе когато времето дойде,вярвам в това.Предлагам Ицака да охранява дупката отляво със стъпалата,заедно с Пламката.Ще си помагат и ще се справят ..дупката отдясно бих поверил на опитният вече там Котката,заедно с човека с който най е свикнал да играе...Сони.Ще се допълват вярвам и ще се справят,котката беше много отдаден последният път..евалата.
Това са минимум 4 мата човека,които ще са при хелито,вече Ицака да каже кой друг би искал да е при него като бекъп,но това са основните мисля с опит там,това е много важно според мен.
 Така сега две три думи за двата мобилни отряда.Те се състоят от хора адаптивни и мобилни,със способност да лавират.В тези малки отбори от по двама човека,хората изключително ще разчитат един на друг.
3.Отряд алфа-АЗ И ВАЛКО.Вярвам,че ще се държим заедно и както аз ще се грижа за него,така и той ще е концентриран..ще бъде и ще завършим важната си мисия там долу като сме 4 тото звено за отклоняване на хордите.Ролята ни е да сме мобилни да се движим бързо,да отклоняваме огъня ,но и да убиваме такива цели ,които са скрити за другите отряди.
4.Отряд бета-ЕРЕЙЗЪР И надявам се ПАСТАРМАТА.Вярно е,че не са работили заедно,но ще са едно от най силните звена на картата на доста трудна позиция разбира се.Но ще лавират и ще са мобилни ..сами ще избират къде да застанат и кога за да са най полезни,ще се допълват много добре и ще се пазят изключително.
 Така хората ,които играем често сме това...другите ,които евентуално ще се включат могат да са горе на моста или долу при хелито,пак зависи кой как е настроен и според стила си на игра.Това са едни 13 човека,които могат да станат и повече стига да има желаещи и да се предложи еевентуално конкретна дата.Огледайте статията прочетете я и чакам дуплики и реплики ,ако има разбира се.
Новите позиции са с цел да се повиши ефективността и мобилноста на всички да уплътним повече картата и да разклоняваме хордата на 4 ри,вместо на два потока...не забравяме за най-важното че двата мобилни екипа са тъкмо на по 5-10 метра от купчините с патрони.
 Това е в общи линии нововъведението..може би в хода на битката единият мобилен отряд ще се прибере при хората на моста другият при тези при хелито,когато преценят в хода на битката и евентуално крайната цел е да се съберем горе,мисля че така ще е макс дълготрайно представлението.
Още едно предложение мисля че трите гренадета трябва да са в мен в Пат и Ленъкс за да са макс ефективни и качествено стопанисвани...моето второ оръжие ще е снайпера,на Пат ще е м16 каза той,а на Ленъкс предполагам калашника.
Ако Радо все пак реши да се включи ще е много добре и той може да е човека при Ерейзър,ако Пастармата не дойде например.Винаги Радо може да се включи и горе и долу при хелито.По лесно ще му е да е горе според мен,но нека той да си каже като прочете това Wink
Очаквам мнения!


Последната промяна е направена от ma4katora на Пон 24 Мар - 8:09; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Pathfinder on Пет 21 Мар - 23:11

Това ни е планът така, че очакваме мнения!

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pathfinder
Pathfinder

Брой мнения : 483
Join date : 09.06.2013
Age : 25
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by eraser on Съб 22 Мар - 13:50

Ами добре е като идея , но на практика от сега виждам доста слаби места , където е възможно да стане пробива , ще ги посоча с времето , но на първо време искам да ви предложа да направите снимки на картата от птичи поглед после с паинта се обозначава с кръгче първоначалната позиция на играча с зелена линия излизаща от кръгчето се показва посоката на стрелба която трябва да покрива играча с жълта посоката на движение която трябва да извършва с начупени линии видимостта която има и може да покрие при краен случай , по този начин играем world of thanks с моя клан и всеки знае какво да прави това е на първо четене след това имаме и планове за прегрупиране но това вече е на друго ниво така , че акоо ви се занимава направете го това вярвам , че много ще помогне на всички.
А що се отнася до сървъра дано няма бъгове на мед, и вещици и постоянен реконект !!!
eraser
eraser

Брой мнения : 43
Join date : 09.06.2013
Age : 30

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by The.NEXT. on Съб 22 Мар - 20:25

Чета поста Ти Мачкатор и виждам, че все още не си изгубил този хъс към играта който си имал винаги! Което пък ме навява на мисълта, че трябва по често да влизам и да играя с вас! Планът Ти е перфектен, но имам 2 забележки към него:
1-во никъде не видах да е опоменато кой е сървайвъра, на който сте играли преди и като човек който не е играл с вас предния път, просто четех един план на зелено който някога ще се осъществи!
2-ро никъде не видях името The.NEXT. включено в плана, когато правите такива неща не забравяйте старото куче раздорник, което никога няма да ви е излишно в една такава велика игра! ТОЕСТ пишете ме и мене, ще участвам! Very Happy
Сега чакаме само да уточните датата! Smile

_________________
Няма значение от коя раса си, на какво си фен, каква е сексуалната Ти ориентация, какъв човек си...
ЗАЩОТО АЗ МРАЗЯ ВСИЧКИ!
The.NEXT.
The.NEXT.

Брой мнения : 25
Join date : 09.11.2013
Age : 31
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Lenux on Пон 24 Мар - 0:04

Темата е сериозна. Благодаря на Мачкатора, че го е мислил, измислил, решил, и написал. Успях да проникна в изчисленията му и така както всичко е изчислил и разпределил всичко ще работи само за една цел- да се изкара ужасно много време. Покриването на картата от повече сплотени отбори, групирането на хората, планът за прегрупиране в последствие.. Това са все сериозни неща, върху които е мислено, това са ключът. Естествено биха могли да се правят още десетки конфигурации, но вярвам в стратегията на Полковника Smile Предложението на Ерейзър предлагам да го реализираме. Ще е от особена полза. И както в последните думи от поста си Мачкатора каза да идва и да играе всеки, които желае, така и аз казвам същото Smile Така, че Некст, и всички останали неспоменати вярвам, че ще ги наместим стратегически сред отборите. А на първо време, нека нужната бройка потвърдят участието си, за да определим и дата. Аз например дори и да не съм почивка, мога да го изиграя след 23:20 всяка вечер Smile

П.П.: Само на мен ли словосъчетанието от поста на Мачкатора .."Ерейзър и Пастърмата в един отбор.." ми прозвуча толкова любопитно? Иска ми се да видя такова кораво звено в действие Smile

_________________
I have not.. Come THIS far.. To Die now !!
Lenux
Lenux
Admin

Брой мнения : 173
Join date : 08.06.2013
Age : 33
Местожителство : София

http://left4dead.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Пон 24 Мар - 9:00

Потръгнаха коментарите,това е добре.Хареса се идеята,а допълнението на Ерейзър е доста добро.Ще опитам да направя качествено изображение и да обознача.
За другото звено-Ерейзър и Пастармата,не случайно съм го замислил така,защото ако те се оттеглят по някое време при Ицака и ко при хелито,а ние преминем под командването на Пат горе с правилните позиции,ще сме мощна подкрепа и солидно ще забавим събирането на двете групи вярвам.Ключа е в това,че като се съберем-мобилните екипи и най сетне се присъединим към главните местоположения,тогава ще започне нов етап от войната с повече хъс и нетърпение да се покаже,кой къде ще издържи повече например Wink
Знаем миниконкуренцията е много важна.НО важните моменти и непознати ще са преди това-нашата цел на моболните екипи е да откриваме цели ,рано,които са трудни за хората долу и горе,да се пазим един друг двата екипа,така както никой от титулярните екипи горе и долу не може да ни помага,заради диагоналната видимост,която ще имаме в по голямата част от времето.Екипа алфа ще вижда и мрежата дето се катерят и стълбата!!?А при добро желание и тоалетните дето все се катерят всъщност оттатък автобуса.
Единият човек Аз или Валко ще покрива с активна стрелба едното място а другият ще го пази и ще покрива централният коридор и ще дефендва диагонално другият мобилен екип.
ТАка прогнозата ми ще е ,че огромна част от работата ще вършим мобилните екипи,но това ще е докато ни натиснат.А това ще е най вероятно от всеки танк и смяна на позицията ни ще следва докато се върнем ще има доволно работа за всички останали.
ГЛавните отряди при хелито и горе на моста приемайте ни като съвсем предни постове и помагайте с каквото можете ,нашата помощ за вас няма да е видима,но ще е неоценима.Най малкото повечето зомбита и спешъли няма да ги виждате изобщо..вярвам.Разбира се това през първите 40-50 минути,оттам насетне стратегията се модифицира в движение,говори се от хората ръководители по важните въпроси.
Надявам се излишните приказки да ги запазим за коментарите после,където всеки ЗАПИСАЛ(надявам се този път да са повече от 50 % записалите) ще покаже нагледно как си върши работата и как я е свършил в конкретните ситуации.С огромно любопитство ще изгледам всички записи и то не по един път.
Позадълбах малко вече в плана,но има и още пунктове,в течение на времето ще ги излагам за да е всичко конкретно и ясно.
Жоро можеш да намериш другят сървайвъл и да го гледаш във форума има линк към ютуб,става дума за на моста от паметната дата 12 ти януари тази година Smile
СЕга за финал ще напиша част от моето поведение и мисли от предният сървайвъл,когато направихме рекорда.
Най напред като командир на хората при хелито аз приемах и Сони и Котката-непосредствено играещ до мен и Ицака грижещ се за другата дупка,както и Пламката ,който ни беше супорт,като част от едно цяло.За да функционира ефективно тази машина..трябваше да се говори и то в ТОЧНИТЕ МОМЕНТИ,точно и ясно,трябваше да се вземат решения.Като ръководител се налага всяка нова секунда да вземаш решение и да следваш себе си-например гледната ти точка тази секунда показва танк в далечинаат,джоки в центъра..4-5 зомбака идващи да наложат теб и другите..чуваш крава в далечината.ТОва е една секунда от толкова многото минути.ТОгава вземаш решение и действаш,избираш позиция,избираш оруйжие,предвиждаш кое откъде ще дойде,поемаш отговорност вземаш отношение,правиш си план и...ДЕЙСТВАШ.
И когато след повече от един час дръпнеш чертата мислено,подготвиш се за изтегляне от позицията-дом на усилията и стремежа,борбата на целият екип,е малко носталгично,НО знаеш че отиваш за да формираш едно формирование,с което силата ще е удвоена и ще има уникално допълване..пак се получава в движение.
Нямаше план като се качим горе,кой къде ще застане,просто аз знаех,че трябва да се помага на пат за камиона.ОТ трите си визити горе набързо разбрах достатъчно,за да избера своята позиция като се качих горе.Призовах и доверен човек до мен-Котката за първа линия.
Та в общи линии нещата се получават качествено като действаме като отбор в определената ареа,определните хора.Има значение дали се изпълняват базисните указания,огромно значение има дисциплината.
Като бяхме долу за мен имаше два момента за над 1 час,които можеше да бъдат фатални и те дойдоха от 2 крави,които не решиха да ме убият,не се споменаха от моите хора и бях в непосредствена опасност.Аз вярвам,че не допусках непосредствена опасност за хората си.Доказателството е,че всички дойдохме горе на зелено почти,може би без мен,но аз имах адреналин и направих каквото можах за да остана до край и да помагам.
Нека отбележа,че бяхме готови може би за още поне 10 минути долу,просто хората горе имаха нужда от нас...усещах го вече към 66 тата минута мисля беше.Не беше фатката като остане един жив и да се появим горе,важното беше да сме там по възможнсот всички от нас долу и да се СЛЕЕМ с хората горе,по възможност и те да са 5 ма като нас,поне 5 ма.
За финал да кажа,че като стрелях мислех за хората горе и най вече за пат на камиона,чиято позиция виждах и осъзнавах колко е важна.Затова не един път опъвах оптиката и опитвах да го протектвам там горе.Най вече,обаче мислех за моите хора долу и се бях концентрирал на всяка цена да оцелеят всички.Имах горчив опит от предният път,не че някой е бил виновен на предният сървайвъл,когато флай към 25 тата минута го удари танка и го уби във водата..ние се справихме ,но такова нещо не трябва да се допуска повече!Всички сме позволили тъпия танк да дойде на платформата и да го убие,аз си признавам даже не видях кога стана..от другата страна на хелито се е случило пффф.
Та това бяха мисли,спомени и стремежи от предните пъти.надявам се да съм помогнал на някои хора да осъзнаят разни важни неща и кои са ключовите моменти при задружната игра в минитимове.
Аз лично чакам с нетърпение инструкциите на Пат и неговият пост за неговото поведение предните сървайвъли и стремежи.Сигурно инструкциите на пат за неговият тим горе ще са на смесен..англо-български Wink
Това е засега от мен,очаквам дуплики и кой какво го е развълнувало,разбрал от моят последен пост Wink

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Oziris1 on Пон 24 Мар - 12:41

Идеята за още две допълнителни позиции на този сървайвъл изглежда интересна.С нетърпение очаквам реализирането на предложението на Васко - то ще спомогне много за подготовкта на играчите ,които евентуално ще пазят тези две нови позиции, пък и на останалите , които ще ги съппортват.На теория идеята на Мачкатора ми изглежда доста приложима и като такава -много благоприятстваща за по-дългото ни оцеляване и достигането на нови висини в играта ...Но само на теория - на практика може да се окаже съвсем различна действителността ( колкото по -скоро се пробваме , толкова по -скоро ще разберем ) . Аз съм готов да поема отговорност за позицията при хелито - според мен имам достатъчно голям опит там , а и хората от които съм се учил са гурута в играта Razz Smile)))) .Oтносно това кой може да е долу с мен - няма значение .Важното е да се спазва тактическата дисциплина и да има взаимопомощ Smile .С радост бих оцелявал долу до хелито рамо до рамо с този 'размирник' Next Smile)) . Относно въпроса :кога ще мога да се включа в изиграването - не мога да дам конкретен отговор ,възможно е да е другата седмица , но също така е възможно и да не мога да го изиграя в близките месеци .С интерес ще следя развитието по темата обаче и ще се включвам при първа възможност Smile

Oziris1

Брой мнения : 12
Join date : 12.01.2014

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by The.NEXT. on Пон 24 Мар - 14:08

Виждам ентусиазъм във всички вас момчета и това ми харесва! С оглед на всичко което преживя Left 4 Dead 2 форума, играчите, статистиката и всичко останало се радвам че пак могат да се видят едни 15-20 човека да играят, от който половината стари ритани кучета Very Happy другата половина млади надъхани вълци!
Така по темата : Мачкатор, сетих се коя е картата, просто от невнимание не съм забелязал заглавието! По относно стратегията Ти, аз нямам какво да допълня, но мога пак с извинение една забележка да направя (сядам да чета поста Ти) чета, чета, чета, чета и продължавам да чета и докато стигна до средата забравям какво си казал в началото! Very Happy Да не говорим, когато стигнах до края! Пак ми се наложи да започна от начало да я чета, то верно че и аз си падам малко малоумен, ама дайте някак си по накратичко на разбираем език, направо с идеята на великия УМ Ерейзър : картата, имената на хората, позициите, кой къде, как, какво, защо, комуникацията на макс, и проба грешка! Smile
Тука вече идва и поста на Ленъкс, който поражда в мен една идея : пуснете и някаква анкета напримерно, секи да се добави като име и да самогарантира участието си, защото Мачкатора е нахвърлял едни 15 имена, половината от които я чели я не дочели, да се има всичко черно на бяло като хора, и от там вече да се вадят статистики и да се правят планове! (само давам идеи тук, не се налагам Smile Very Happy )
А по относно поста на Озирис : евалата брат напълни ми малката изтрадала душичка Very Happy хахах естествено че и аз със радост ще застана рамо до рамо с Теб, ставайки част от нещо на което аз лично, бих го нарекъл ИСТОРИЯ !!! Very Happy За което пък се радвам че ще бъда записан в историята ДО твоето име, а не като например до тва (Валко или Ереизър) които имена след време децата като четат в учебниците за историята на L4D2, ще са споменати като цитирам : във битката участваха Некст и Озирис и още двама играчи за които няма официялни данни Very Happy Very Happy Very Happy (завалииките).
И така успех пичове, и айде давайте да дебатираме по датата! Smile

_________________
Няма значение от коя раса си, на какво си фен, каква е сексуалната Ти ориентация, какъв човек си...
ЗАЩОТО АЗ МРАЗЯ ВСИЧКИ!
The.NEXT.
The.NEXT.

Брой мнения : 25
Join date : 09.11.2013
Age : 31
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by eraser on Пон 24 Мар - 17:13

Жоро получаваш задача от мен да ми носиш аптечки и хапчета когато те повикам ще ми точиш катаната и ще записваш как играя от различни гледни точки
eraser
eraser

Брой мнения : 43
Join date : 09.06.2013
Age : 30

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Lenux on Вто 25 Мар - 15:25

"We now make history" - както се казва Smile

Отиваме към по-сериозни действия и правим списък, който ще допълваме при всеки новопоявил се:

1. Ma4katora
2. Pathfinder
3. Eraser
4. The.Next
5. Valko
6. Oziris (?)
7. Lenux
8. Tina
9. Myth
10 ............................
11 ............................
12 ............................
13 ............................
14 ............................
15 ............................
16 ............................
17 ............................ДАТА И ЧАС НА СЪБИТИЕТО: < предстои да се определи >


Всеки друг, който е готов да участва в сървайвъла да заяви желанието си тук за да бъде вписан !Сега очакваме и изображенията с тактиката и позицията на отборите Smile

_________________
I have not.. Come THIS far.. To Die now !!
Lenux
Lenux
Admin

Брой мнения : 173
Join date : 08.06.2013
Age : 33
Местожителство : София

http://left4dead.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Сря 26 Мар - 1:59

Нека напомня,че очаквам  всеки да впише двете оръжия с които ще предпочете да играе при сървайвъла,за да донагодя позициите и по този показател.Запишете се в списъка и тези,които не са разпределени моля да си кажат предпочитанията и на коя позиция биха искали да играят горе,или долу при хелито.


Последната промяна е направена от ma4katora на Сря 26 Мар - 7:31; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Сря 26 Мар - 2:02

Скоро ще гледам да направя схемата и да я изложа тук.

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Pathfinder on Сря 26 Мар - 2:03

Ще кажа, че тези бъгове няма да ги има дето Ерейзър спомена горе, но вещици сигурно ще спамят и то далече и е най-голям шанса мен да ме подгонят заради прасетата и ако имам възможност ще ползвам мика да се организираме добре горе с отбора.Надявам се най-малко с двойно повече време да изкараме от предишното всички та да се изфукаме в стийм  Very Happy

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pathfinder
Pathfinder

Брой мнения : 483
Join date : 09.06.2013
Age : 25
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by eraser on Сря 26 Мар - 8:39

Ами аз ти казах вече с какви оръжия ще играя две помпи и едно бързо меле полицейска палка или нож , то така или иначе моята позиция е ясна другото което е искам ,понеже двата отбора долу ще поемат главния бой според мен , та искам пилсовете адреналина и пипе бомбите да се оставят на оригиналните им места (говоря за тези дето са долу около радиото и оградата ) за да може като ни натиснат здраво с тяхна помощ да издържим още няколко минути на позициите , искам да има снайпер на кенефите или оградата , който да помага и отзад и отпред и отдолу на нас ,а ко пастърмата не дойде да играе , кой ще го замести на тая трудна позиция?
eraser
eraser

Брой мнения : 43
Join date : 09.06.2013
Age : 30

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Oziris1 on Сря 26 Мар - 13:34

Аз бих искал да играя с калашник и снайпер (по възможност ловния ) .За меле бих предпочел нож или мачете .Иначе с готовност бих играл на позицията при Васко , ако не дойде Пастърмата и ако Васко сметне ,че съм достатъчно добър за него Very Happy Very Happy Very Happy ( в такъв случай бих сменил снайпера за помпа ) .

Oziris1

Брой мнения : 12
Join date : 12.01.2014

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by eraser on Сря 26 Мар - 14:22

Ицака е най добрия вариант за мой партныор на позиция бета многото часове версъс изиграни заедно ни е научило как да се движим бързо и да се пазим а на тая позиция ще трябва много движение ,двамата имаме голям синхрон и сме добър отбор , от друга страна разбира се няма , кой да води отбора на хеликоптера , ако мачкатора не го пусне с мен бих взел Тина но комуникацията не и е сила нз дали въобще играе със звук , то между другото и пастърмата е ням играч така поне като играх няколко игри с него и... честно казано не мисля че някой друг освен ицака ще се справи там , в противен случай трябва хеликоптера да се насити с поне 4-5 човека от които 3 снайпера да може да осигуряват голям преотекшън имайте предвид , че хората долу ще трябва да ходят за амо и да се връщат което ще нарушава редиците тъй , че случайни хора там трябва да няма , и пка казвам един много добър играч , който ще усеща кога е момента да ходи да зареди патрони и кога на къде да стреля трябва да има на кенефите или оградата , така че добре мислете позиции 5 те позиции тази на оградата (кенефите) и двата мобилни отбора са ключови и ако се надгради нещо то ще е благодарение на тях колкото издържат хората на тях с толкова ще направим повече от преди
eraser
eraser

Брой мнения : 43
Join date : 09.06.2013
Age : 30

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Сря 26 Мар - 16:43

Сега няколко думи след последните постове.
Първо Ицака в никакъв случай няма да мърда от хеликоптера.При условие ,че отвреме навреме ще ходим при тях при хелито да им помагаме ще се справят много добре вярвам.
Второ Пастармата на 90 % няма да дойде да играе,но пък и Радо не е казал нищо още,което е тъжно.
Третото и също доволно пагубно е,че хората на хелито от преди-Котката особено,Сони и Пламката(не знам),май също няма да дойдат да играят.
Така възниква дефицит на хората при хелито и призовавам Ицака да си подбере добре от останалите хора и новодошлите за да им е достатъчно добър синхрона.Аз вярвам,че Пламката ще дойде и заедно с Ицака ще оформят двете силни звена при хелито.Не забравяме,че ще са активно подпомагани и ще могат да заемат малко по преди позиции и ние с Валко и Ерейзър с партньора му ще са някъде на арената отпред и зобитата едва ли ще имат достъп до тях.Може би само за танковете ще се теглим и активно ще се придвиждаме за да можем да ги ликвидираме максимално бързо,не трябва да ни натискат.
Тина не е достатъчно инициативна за да те подкрепя качествено и да те следва.снощи играхме и видях достатъчно от нея..само бакъп може да е тя и нищо повече.
Още нещо важно...хората с които сме партньори трябва да се видим на картата и да финализираме стратегията в самият малък отбор да изясним някои детайли кога какво и как ще постъпваме при еди си какви ситуации.Според мен този път ще го изиграем доста по професионално.
Сега по въпроса за оръжията.Много е важно освен да си изпълняваме задачите и да стреляме с оръжие,с което сме макс способни.Затова предложих гренадето да е с мен пат ленъкс например.

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Сря 26 Мар - 16:54

Аа още нещо..Ерейзър добре каза за ресурсите да не се бутат,особенно по средата на ареата.Ще преценим откъде ще е най-разумно да се снабдим с необходимото.
Добре е в отборите да има баланс на оръжията също.Не може горе примерно 80 % от хората да са със снайпери.Добре трябва да прецените за всяка позиция как да се въоръжите.Ерейзър е решил да е с две пушки,пшоради натиска на позицията и солидният наплив,но боя нтам няма да е само близък,ако трябва диагонално да протектваш мен или ВАлко с какво с пушка ли.МОят съвет е един-твоят снайпер да е задължително едното ти оръжие.А пушката можеш да я зареждаш постоянно ще си до купчината патрони.
И последният важен,но засега неразрешим проблем според мен.Именно хората със изключително отговорните задачи да са снайперисти.Не такива като нас по позиции,а такива които да сменят позицията си или около хелито или горе-на оградата,на кенефите.тези хора сменят позиции,тяхната игра е свободна и единствената им цел е да очистват трудните цели,да спасяват изключително отговорно най вече нас екипа алфа,екипа бета също.
Свободната им роля и единствена цел е да свалят танкове отдалеч,или спешъли например,или да протектват,те ще са едни от главните ни оръжия.Тези двама човека примерно,които ще бъдат.
Иска ми се да мога да ги назовавам по имена когато искам да ми се помогне.В смисъл единият примерно е за бетата единият за алфа отговорен най вече и да казвам....на еди си колко часа еди си какво и да бъде ликвидирано.Поради липса на ъгъл,зареждане навреме,или имам други задачи ще се налага да се получава отвреме навреме такава ситуация и тези хора трябва да са винаги готови.Трябва да си изработят стратегия как винаги да имат патрони и когато ни потрябват да са на нужните позиции и с нужната концентрация да помагат на макс и да поемат отговорност.

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ruLer on Сря 26 Мар - 20:37

Знаете че съм с вас,но трябва да се разбереме предварително,когато не съм на работа.

_________________
KILL THEM ALL
ruLer
ruLer

Брой мнения : 30
Join date : 09.06.2013
Age : 29
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Radd on Чет 27 Мар - 2:06

Вътре съм Smile


пс:аз кога ли съм излизал..

Radd

Брой мнения : 3
Join date : 18.06.2013
Age : 33
Местожителство : Plovdiv

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by eraser on Чет 27 Мар - 10:19

Търси се мой съотборник за позиция бета :Д
Пускам обява , давайте кандидатури аз ще ви одобрявам :Д
eraser
eraser

Брой мнения : 43
Join date : 09.06.2013
Age : 30

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by ma4katora on Чет 27 Мар - 18:24

Ерейзър е забавен,но проблема е факт.
Искам да предложа един вид решение на проблема,идея която ми се върти в главата от известно време.
Понеже не съм гледал как играят толкова много хора и не познавам стилът им на игра ми се иска да се запозная.Сигурен съм ,че и някои от по старите колеги в играта ще ме подкрепят.
Идеята ми е следната..насрочете една дата и час и изиграйте един сървайвъл с макс концентрация,макс организираност и всеотдайност.
По време на този сървайвъл няма да се борим заедно с вас нито аз,нито Ерейзър,нито Пат,нито Ленъкс.Каква е идеята..за да мога аз ,че и колегите да се запознаят със стила на игра на всички хора,ще бъдем спектатори Аз,Пат,Ерейзър и ленъкс,ако е свободен и е тук по това време и има желание.
Глобално сега за този сървайвъл.Моста е ваш,инициативата също,избора на оръжия също,стратегии,позиции..каквото прецените,колкото и където прецените.
Всичко това в сървъра на Пат разбира се при неговите условия и дадености.
Иска ми се в тази игра да се включат следните хора,ако имат възможност и желание:
1.Валко
2.Некст
3.Пламката
4.Блу
5.Танкера
6.Мит
7.Анди
8.Тина
9.Звяра
10.Найденов

Например тези хора,разбира се всички,които не съм включил по една или друга причина също могат да заповядат,но си имам причини да не включа някои хора.С някои съм достатъчно наясно как играят,други се появяват твърде рядко и си мисля,че ще им е трудно да се включат и такива неща.
Не съм казал нито на Пат,нито на Ерейзър все още нито на Ленъкс и направо го пиша тук,но вярвам че ще одобрят.
Нека хората ,които имат желание да участват в такъв сървайвъл да го изявят тук,за да насрочим дата евентуално да се съберем всички.
Ще кажа,че този тип сървайвъл има връзка с някои неизяснени позции и моменти ,които планираме за глобалното меле(сървайвъл на моста) малко по натам.
Благодаря за вниманието и ще очаквам коментари!

_________________
No retreat,no surrender...just smash together!
ma4katora
ma4katora

Брой мнения : 41
Join date : 09.06.2013
Age : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Pathfinder on Чет 27 Мар - 21:45

Съгласен съм, дано да имат желание хората дето си изброил...

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pathfinder
Pathfinder

Брой мнения : 483
Join date : 09.06.2013
Age : 25
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Oziris1 on Пет 28 Мар - 13:24

Въпреки ,че не съм сред гореспоменатите имена аз съм навит да участвам в такъв сървайвъл- иска ми се да разбера мнението на утвърдени имена в играта като: Мачкатора , Пат ,Ерейзър и Ленукс относно начинът ми на игра .С радост ще приема съветите им за това как да подобря играта си и ще изслушам търпеливо конструктивната им критика . От един такъв сървайвъл ще спечелят всички според мен . По принцип в момента мога да влизам и да играя ,но рядко - и в неудобни часове ( примерно от 13 ч . до 21 ч. и то не всеки ден ) .Поздравявам мачкатора за идеята и чакам с нетърпение кастингът на Васко да започне :d

Oziris1

Брой мнения : 12
Join date : 12.01.2014

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by eraser on Пет 28 Мар - 15:07

Аз не съм фен на комедията , но бих заделил 10 минути да видя това зрелище Ицак ти не си включен в тези имена предполгам защото познаваме перфектно стила ти на игра , както и да е тези играчи са прекалено несериозни и замисъла едва ли ще се получи , имах големи надежди да видя някакво развитие в играта на много хора след като отсъствах доста време уви.. не им правите услуга като не им посочвате грешките , така ще трябва много време за да ги открият сами а някои едва ли и ще ги открият поради простата причина , че не се замислят като паднем всички . Защо това се случи ? Къде сбъркахме ? За да си добър играч трябва да си вадиш поуки от неуспешните опити ! Както и да е тази тема не е за това тя е за един проект , за който все по малко вярвам , че ще е успешен ..Нямаме снайперисти нямаме хора които да гравитират между зомбитата и да поемат атаките , имаме хора които ще стоят отзад на мрежата и хора които им търсим място да са по близо до главните 3-4 играча за да са в безопастност пълнеж както ги наричам аз , дори не пишат едно ''ще участвам '' ще трябва в последния час преди да почнем да ги търсим по скайпове файсове и др .
Какво да кажа за тебе Ицо (Oziris) още от първата минута в която играхме заедно видях как се движиш зад нас и ни съпортваш а не се хвърляш да се правиш на герой и да си винаги отпред без да те познавам още тогава казах на мачкатора и фалй , че има много хляб в тебе и с времето ти оправда тези мои думи учиш се постоянно възприемчив си и слушаш какво ти се говори за мене ти си равностоен играч на всеки един в сървъра не случайно ти си избран за един от капитаните на сурвйвала пред играчи с двойно повече изиграно време на тази игра , бих играл под твое командване без да се замисля защото знам , че много от нещата си научил от мен и имаме сходни гледни точки , да обобщя с тебе и в ада не лефт 4 деад влизам Wink
eraser
eraser

Брой мнения : 43
Join date : 09.06.2013
Age : 30

Върнете се в началото Go down

Re: НОВО ОЦЕЛЯВАНЕ на моста

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите